Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Den otursförföljde Max Crumbly #2: Kaos i skolan
Isbn: 978-91-7893-577-2
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Jakob Stefansson
Length: 1 timme 50 minuter

Ljudbok

Den otursförföljde Max Crumbly #2: Kaos i skolan

Andra boken i “Nikkis dagbok”-författarens nya succéserie, om den coole, nördige Max Crumbly:

När vi sist träffade vår hjälte, MAX CRUMBLY, höll han just på att kraschlanda mitt i en maffig Köttmonsterpizza, efter en nattlig färd genom South Ridge Middle Schools vidsträckta ventilationssystem. Nu är han omgiven av stora mängder smält ost - och av tre hänsynslösa inbrottstjuvar, på uruselt humör!
Kommer Max att bli RIVEN i flagor som mozzarellaost på DOMEDAGENS HÅRDGRÄDDADE PIZZABOTTEN? Eller kommer hans vän och sidekick, det supersmarta datorsnillet Erin, att hjälpa honom ur hans farliga - och kladdiga - belägenhet? Och hur kommer hon i så fall reagera när hon upptäcker att han har hennes isprinsessdräkt på sig?
Kaos i skolan a¨r den andra, superspa¨nnande boken i Rachel Rene´e Russells serie om skolkillen Max Crumbly. En ba°de nervkittlande och frustande rolig bok fo¨r barn i skola°ldern. Boken a¨r gjord i la¨ttla¨st dagboksstil med massor av illustrationer. Ett ma°ste fo¨r alla som a¨lskar Nikkis dagbok och Dagbok fo¨r alla mina fans.

RACHEL RENEE RUSSELL är en amerikansk barnboksförfattare, vars Nikkis dagbok-serie [Dork Diaries] har blivit en enorm succé världen över. Sammanlagt har böckerna sålt i över 45 miljoner exemplar och översatts till ett 40-tal språk. Den otursförföljde Max Crumbly: Kaos i skolan är den andra boken i hennes nya, andra succéserie. Rachel Renee Russell är bosatt i Michigan.

»Sätt Max Crumbly i händerna på en unge i slukaråldern och den börjar fnissa direkt!« Belinda Graham, Tidningen Kulturen

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone