Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Prodigy
Isbn: 978-91-7893-674-8
Förlag: Modernista
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Ove Ström
Length: 11 timmar 44 minuter

Ljudbok

Prodigy

Andra boken i Legend-serien

En vecka har gått sedan June och Day med nöd och näppe lyckades fly från Los Angeles och Republiken med livet i behåll. Day antas vara död efter att ha förlorat sin bror till en avrättningspatrull som trodde att det i själva verket var honom de tog livet av. June är nu Republikens mest eftersökta förrädare.
Desperata efter hjälp vänder sig June och Day till Patrioterna - en rebellgrupp som vigt sina liv åt att få Republiken på fall. Men går det att lita på Patrioterna? Eller har de själva, utan att inse det, blivit brickor i det mest skrämmande av politiska spel?
Prodigy är den efterlängtade uppföljaren till Legend, och den andra delen i Marie Lus dystopiska trilogi - som avslutas med Champion.

MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Wildcard - den avslutande, andra boken om Warcross-imperiet gick rakt in på New York Times bestsellerlista.

»Marie Lu bevisar att bok två inte behöver spela andrafiolen. Prodigy är en ren njutning att läsa.« Los Angeles Times

»Gör plats i kalendern och unna dig lyxen att läsa Prodigy under en eller två långa lässtunder. Du kommer att bli omtumlad!« The New York Journal of Books

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone