Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Nivå 13
Isbn: 978-87-2674-154-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2020

E-book

Nivå 13

Jim älskar dataspel. Desto mer avancerade, desto bättre. När Jim får chansen att testspela Nivå 13, det mest invecklade och högteknologiska spelen av dem alla, tvekar han inte en sekund. Han är himmelriket! I spelets värld känner han sig hemma och allting annat skjuts bort och får mindre betydelse när han är uppe i spelandet. Inte ens bästa vännen Fredde finns det tid för.

Allt eftersom, djupare och djupare inne i spelets alla underbara skrymslen, märker Jim att vännen Fredde, föräldrarna och till och med mobbaren Olle har letat sig in i spelets värld. Börjar Jim tappa greppet? Har han spelat så mycket att han inte vet vad som är på riktigt längre?

Det här är den första delen i Nivå-serien.


KG Johansson är en prisbelönt svensk författare. Han är flerfaldig vinnare av Spektakulärt pris för årets bästa science fiction roman. Förutom att skriva för både ungdomar och vuxna har han varit Sveriges första professor i rockmusik.

Nivå-serien handlar om Jim och hans äventyr i virtuella spelvärldar och den suddiga gränsen där spelets verklighet slutar och den egna upplevda verkligheten börjar.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone