Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Detektivhunden
Isbn: 978-91-8023-021-6
Publisher: Modernista
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: December 2020
Narrator: Jakob Stefansson
Length: 6 minutes

Audiobook

Detektivhunden

När ett brott behöver lösas finns det bara en hund för jobbet - följ med detektivhunden Siv på ett mystiskt bokäventyr!

En hund hade luktsinne skarpt som en kniv.
Hon kallades för detektivhunden Siv.
Sniff, sniff, sniff! Stort eller smått –
detektivhunden Siv löste brott efter brott.


När detektivhunden Siv sätter sin nos i arbete finns det inget mysterium hon inte kan lösa. Vare sig hon ska leta upp sin människas, Villes, saknade sko eller lokalisera en försvunnen honungskaka, så behöver Siv bara sniff, sniff, sniffa för att få upp spåret.
Det finns också en annan sak Siv älskar, förutom att lösa mysterier, och det är att lyssna på barn som läser. Varje måndag tar Ville med henne till skolan där barnen berättar historier för henne.
En dag kommer Siv och Ville till skolan och upptäcker att alla böckerna är borta. Vem kan ha tagit dem? Och varför? Det finns bara en hund för jobbet, och detektivhunden Siv är redo att sniffa fram tjuven!

JULIA DONALDSON är en Storbritanniens mest älskade barnboksförfattare. Allra mest känd är hon för den bästsäljande och filmatiserade sagan Gruffalon. Julia Donaldson växte upp i Hampstead utanför London, tillsammans med sina föräldrar, syster och katten Geoffrey.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone