Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Preppster: Baserad på en verklig framtid
Isbn: 978-91-8934-397-9
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: January 2021
Narrator: Tomas Strand
Length: 9 hours 2 minutes

Audiobook

Preppster: Baserad på en verklig framtid

När mänskligheten precis pustat ut efter pandemin hotas världen istället av en helt annan typ av kris som glömts bort. När katastrofen är ett faktum söker sig krishanteraren och strandvandraren Tomas Strand till norra Gotland för att ha bäst förutsättningar att rädda det som behöver räddas.

Världen släcks ned bit för bit och Tomas är inte ensam på ön – runt omkring honom samlas en brokig skara människor. De flesta är människor som förstår vikten av relationer i kris som han känner sedan tidigare. Gruppen påverkas starkt av att Brad Pitt oväntat dyker upp och hans kändisskap blir också ett otippat kraftfullt verktyg för att både försöka övervinna krisen och bygga en ny bättre värld.

Romanen Preppster är baserad på en verklig framtid som utgår från hur man och kvinna skulle känna, tänka och agera under en allvarlig kris där det mjuka mänskliga kämpar för att ta plats före det hårda omänskliga.

Och vad är egentligen en Preppster?


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone