Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för De sju morden på Evelyn Hardcastle
Isbn: 978-91-7893-952-7
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Anders Jansson
Length: 17 timmar 39 minuter

Ljudbok

De sju morden på Evelyn Hardcastle

En av de senaste årens finurligaste och mest hyllade kriminalromaner!

»Wow! Vilken fantastisk läsupplevelse. Vad ska jag läsa nu? Inget lär komma i närheten av De sju morden på Evelyn Hardcastle.« Samuel Karlsson, Deckarlogg.se

»Spännande och fascinerande. Helt klart en av mina favoriter i år!« Vargnatts Bokhylla

»Helt bländande.« Guardian

På det ensligt belägna lantgodset Blackheath har tiden hakat upp sig. Gång på gång upprepas här en och samma dag – dagen då släkten Hardcastle med vänner samlas till maskeradbal och då någon mördar dottern Evelyn, nyss hemkommen efter nitton år i Frankrike.
Kväll efter kväll går hon samma öde till mötes och varje gång kommer Aiden Bishop för sent för att rädda henne. Det enda sättet att bryta cirkeln är att besvara den gäckande frågan: Vem mördade Evelyn Hardcastle?
Problemet är att varje gång dagen börjar om på nytt vaknar Aiden upp i en ny kropp, som någon av dem som var på plats under mordkvällen. Han har bara ytterst vaga begrepp om vem han själv är men en sak blir snart mycket tydlig: någon är fast besluten att hålla honom kvar på Blackheath för evigt.

STUART TURTON är en brittisk författare och journalist som bor med sin hustru i West London. De sju morden på Evelyn Hardcastle [The 7 Deaths of Evelyn Hardcastle] är hans första, bästsäljande roman.

»Agatha Christie möter Groundhog Day. Ett mästerverk. Liknar ingenting annat jag läst.« A.J. Finn, författare till Kvinnan i fönstret

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone