Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Målfokus
Isbn: 978-91-8901-183-0
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Freddie Roth
Length: 11 minuter

Ljudbok

Målfokus

GRIT Målfokus

GRIT - är en stark vilja att avsluta det som man påbörjat. En önskan att bli bättre och att lyckas. Det är en förmåga att komma över bakslag och en mental inställning att utföra enformiga ibland tråkiga eller otrevliga uppgifter. GRIT är att leva livet som om det vore ett maratonlopp, inte ett sprinterlopp…

Man kan definiera GRIT som en kombination av hängivenhet, disciplin och uthållighet inför ett mycket viktigt mål.

Målfokus

Att ha målfokus innebär att du ständigt har ditt mål i sikte. Du förbereder dig och planerar för din tid och din kunskap. Du arbetar metodiskt och systematiskt. Du gör det som krävs för att komma framåt, närmare mot ditt mål. Om du stöter på hinder och problem, tar du dig runt dem och fortsätter sedan framåt, igen och igen… DET är målfokus.

Freddie Roth är Internationellt certifierad NLP Master Practitioner och arbetar med Mental träning och coaching dagligen. Han är fd elit idrottsman som valt att arbeta med personlig utveckling, menatl hälsa  och hans intresse för mental träning grundar sig i hans egen fotbollskarriär.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone