Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Ilska och slutspel
Isbn: 978-91-7987-329-5
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Jakob Stefansson
Length: 45 minuter

Ljudbok

Ilska och slutspel

BBK Storm är ett basketlag i Växjö. Här spelar Noa tillsammans med ett gäng killar som alla har olika bakgrund och förutsättningar. Noa är en seriös basketkille, han har talang och är beredd att träna hårt. Andra spelar för att det är kul. Noa brottas med att vilja vinna till varje pris och samtidigt vara en bra lagspelare och kompis.

Här är andra boken i den fartfyllda serien BBK Storm av Niklas Krog. Här blandas träning, matcher och utmaningar både på planen och i livet med skola, vardagstjafs och vänskap. Niklas Krog har skrivit fantasyböcker, historiska böcker och lättlästa böcker. Han sitter på stol nummer sex i Svenska barnboksakademien. Varje år besöker han närmare hundra olika skolor för att prata om läsning. I sin ungdom spelade Niklas basket med A-landslaget, juniorlandslaget och han tog SM-guld med Alvik Basket 1986. I BBK Storm använder han sina basketerfarenheter och skildrar både vänskap och spel med stor närvaro. Varje träning och varje match blir lika spännande för läsaren som om de spelats på riktigt.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone