Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Hemliga trean: Tavelmysteriet
Isbn: 978-91-7469-434-5
Publisher: Ordalaget Bokförlag
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: March 2021
Narrator: Margareta Mård
Length: 1 hour 43 minutes

Audiobook

Hemliga trean: Tavelmysteriet

En tavla är stulen!

En tavla försvinner just innan skolans konstutställning! Ett nytt spännande fall för Hemliga trean. Farbror Charlie har fått ett jobb som assistent till den kända konstnärinnan Carmen Ronaldo. Hon ska besöka Fannys och Felix skola och vara med på deras konstutställning med en egen tavla. Men innan gästerna hinner an­lända har tavlan blivit stulen! Hemliga trean börjar genast leta efter tjuven. 

Vi får träffa märkliga personer på skolan och alla kan vara misstänkta. Rektor Sven Larsson, klassföreståndare Helga Blom, vaktmästa­re Tapio, klasskamraten Kevin och rektorns barnbarn Lasse som bara vill äta choklad. Vem är den skyldige? En mysig, spännande och rolig pusseldeckare.

Ålder: 6–9 år. 

Tavelmysteriet är en fristående del (bok) i serien om Hemliga trean. 

"Hemliga trean har alla förutsättningar för att bli en lika älskad och framgångs­rik serie som LasseMaja-serien!" Belinda Graham, Tidningen Kulturvinden

"Lättsam och välskriven barndeckare ... historien har ett bra flyt och passar både för högläsning och för dem som redan kan läsa själva."  BTJ


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone