Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Karin på kommunen
Isbn: 978-91-7634-187-2
Publisher: Idus förlag
Category:
3-6 years
Accessible since: April 2021
Narrator: Mikael Rosengren
Length: 3 minutes

Audiobook

Karin på kommunen

Klockan sju går Karin opp. Häller kaffe i sin kopp.
Knäpper knappen på sin kofta. Den som hon har på sig ofta.
Det har blivit dags att åka. "Hejdå barnen, inte bråka!"

Längre än så brukar barnen inte få följa med en vanlig vardagsmorgon i föräldrarnas liv. Karin på kommunen sätter fingret på frågor som: Vad gör vuxna när de jobbar?

Och vad bör de inte göra ...?

Karin på kommunen är en bok där en förälders vardag beskrivs ur ett humoristiskt perspektiv. Matlådor, möten, mail, kontor, inneskor och mängder av kaffekoppar är exempel på typiska jobbrelaterade föremål eller företeelser som förekommer i boken. Det gör att boken lämpar sig väl för barn som är nyfikna på vad "att jobba" innebär.

Karin är en karaktär som både barn och vuxna kan känna igen sig i. Att Karin smiter från ett möte, snor en matlåda från en kollega och sover på arbetstid är något som även vuxna kan ha övervägt, men aldrig vågat genomföra ... Karins barnsliga sätt att ta för sig och strunta i regler är något som barn både kan roas av och relatera till och boken väcker tankar om vad som är rätt och fel.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone