Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Hilma: Ridlägrets hemligheter
Isbn: 978-91-7697-292-2
Förlag: Lilla Hoi
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Hus & hem
Tillgänglig sedan: maj 2021

E-bok

Hilma: Ridlägrets hemligheter

Äntligen ridläger! Hilma längtar efter att få bada med ponnyerna, ge sig ut på långritter och hänga med stallkompisarna. Hennes högsta önskan är så klart att Harry ska bli hennes lägerhäst.
Veckan bjuder på fantastiska och roliga upplevelser, trots att det smyger runt sadeltjuvar i trakten. Ridlägret är också fullt av hemligheter, som den Hilma och Hugo har tillsammans. Eller den största av dem alla, den om ridlärarens planer för Hilma. Men innan hon kan avslöja något för kompisarna måste hon först visa vad hon går för. Detta är mer än en vecka på ridläger – det här hennes livs chans!
Ridlägrets hemligheter är den andra fristående delen i Ulla M. Nissens bokserie om Hilma. Läsaren får följa med in i hästens underbara värld, och genom Hilma ta sig an utmaningar både på och bredvid hästryggen.


Ulla M. Nissen föddes i Norrköping och växte upp i Norrland, men bor idag i Täby. Hon har arbetat med information och marknadsföring. Ulla hade något viktigt att berätta när hon skrev två ungdomsromaner. Nu förflyttar hon sig till hästvärlden och sitt största intresse: ridningen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone