Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Fysisk avslappning för sömn
Isbn: 978-91-8907-320-3
Förlag: Plotline Books
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Sophie Påhlsson
Length: 35 minuter

Ljudbok

Fysisk avslappning för sömn

Fysisk avslappning för sömn är precis vad det låter som: en avslappningsövning med fokus på fysisk avslappning som avser att hjälpa lyssnaren att somna. Steg för steg från fötterna och upp till huvudet, små bitar i taget och höger och vänster sida av kroppen var för sig, blir du tillsagd att kroppen slappnar av. Övningen kräver inte någon annan ansträngning av dig än att lyssna på instruktionerna och passar därför dig som inte vill behöva engagera dig aktivt till någon högre grad i de avslappningsövningar du lyssnar på. Förhoppningsvis kommer du att bli så avslappnad både fysiskt och mentalt att du somnar, kanske till och med innan du kommer till slutet på avslappningsövningen. Du behöver alltså inte kämpa för att hålla dig vaken om du känner att du håller på att somna innan du kommit till slutet på övningen. Känner du att sömnen kommer så är det bara att välkomna den, även om du bara kommit halvvägs.

Sophie Grace Meditationer är en sydvästsvensk meditationsinstruktör, författare och översättare som började producera avslappningsövningar, guidade meditationer och sömnsagor för att hon själv saknade produkter hon ville lyssna på. Sedan starten 2014 har ljudböckerna sålts, lånats och streamats sammanlagt över en miljon gånger och finns tillgängliga på tre språk. Intrernationellt används pseudonymen Sophie Grace Meditations. Titlar på engelska och svenska läses in av författaren själv. På danska och kommande nya språk är uppläsarna anlitade röstskådespelare. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone