Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Intrång
Isbn: 978-87-2686-918-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Intrång

Sedan skilsmässan för tolv år sedan bor Hanna Björkman ensam i huset hon tidigare delade med sin make. När hon en sommarnatt vaknar av ett knakande ljud från vardagsrummet går hon ut för att se vad som står på. Utan tvivel är det någon som har försökt bryta sig in i hennes hem, utan att lämna några som helst spår efter sig. Intrånget blir aldrig uppklarat och händelsen sätter djupa spår i Hanna som inte kan komma över chocken. När hon även får veta att kvinnan som hennes man lämnade henne för har gått bort växer obehaget och hon blir mer berörd av detta än hon kunnat ana. Det får Hanna att börja tänka tillbaka på det förgångna och minnesbilderna uppmanar henne att försöka komma till insikt om hur hon ska gå vidare med sitt liv.

Elisabet Larsson (1940-) är en svensk författare som under många år även arbetat som lärare. Hon debuterade 1987 med "Förberedelse inför besök av en japan" och har sedan dess gett ut sex romaner.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone