Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Kränkta människor samarbetar inte
Isbn: 978-87-2687-765-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Samhälle & politik Psykologi
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Kränkta människor samarbetar inte

Under livets gång utsätts vi alla någon gång för kränkande beteenden. Det kan vara på arbetsplatsen, i skolan eller på en annan plats ute i samhället. Vi kan bli ignorerade, härmade, misstrodda, eller avbrutna, och det är bara toppen på isberget. Men vad händer egentligen inom en människa när den blir utsatt för en kränkning? Och varför väljer en person att kränka en annan?

Kring detta, och mycket mer, reflekterar psykoterapeuten Lena Nevander Friström i boken 'Kränkta människor samarbetar inte'. Till sin hjälp har hon konkreta exempel från både det privata och arbetslivet. Hon belyser även hur kränkningar påverkar samhället i allmänhet – och arbetsplatser i synnerhet. Dessutom får läsaren tips om hur man rannsakar sitt eget beteende, och bryter negativa mönster, för att undvika att själv göra sig skyldig till just kränkningar.

Lena Nevander Friström (1954-2008) var en svensk författare och psykoterapeut. Hon samarbetade även med tidningen Leva! i vilken hon erbjöd coaching kring arbetslivet.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone