Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Michelletimman
Isbn: 978-87-2689-139-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Michelletimman

Åtta år. Så lång tid har gått sedan Dany förlorade Michelle. Sedan hon kidnappades av Chavez och hans Los Nuevos. Deras gemensamma dotter har Dany aldrig ens fått träffa. Men plötsligt har en möjlighet dykt upp att ställa allting till rätta. En kväll i New York är det symboliska fönstret öppet - och då måste han agera. Det är ett livsfarligt uppdrag, vars utgång riskerar att utlösa en rad allvarliga konsekvenser. Men han måste göra det här. Det är nu det gäller. Nu eller aldrig.

'Michelletimman' är en fartfylld spänningsroman i underrättelsetjänstens tecken. Förutom Dany får vi även följa hans kollegor i Sverige som desperat gör allt de kan för att stoppa hans framfart - innan han orsakar en politisk katastrof.

Tommy Widekärr, född 1968, är en svensk författare och lärare från Färgelanda. Han älskar sport och resor och spenderar minst en vecka om året i New York. Idén till debutromanen 'Michelletimman' föddes på ett gym i den amerikanska södern under slutet av 90-talet. Boken utkom år 2020.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone