Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Det lilla franska pensionatet
Isbn: 978-91-8945-003-5
Förlag: Bokförlaget Polaris
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Katharina Cohen
Length: 11 timmar 50 minuter

Ljudbok

Det lilla franska pensionatet

Sol, croissanter och gott vin. Inget kan förstöra den perfekta semestern – eller?
Emmy har två underbara veckor på det idylliska pensionatet La Cour des Roses att se fram emot. En efterlängtad och välbehövlig semester på den franska landsbygden och ett ypperligt tillfälle att reparera relationen med pojkvännen Nathan. Men knappt är väskorna uppackade förrän katastrofen är ett faktum – Nathan ger sig av med värdinnan Gloria och verkar inte ens ha vett att skämmas. Kvar blir Emmy och Rupert, pensionatets ägare tillika Glorias försmådde make.

Plågad av sin raserade relation och med en obefogad gnutta dåligt samvete över situationen, erbjuder sig Emmy att hjälpa till med att sköta pensionatet i Glorias frånvaro. Kanske kan lite hushållsarbete åtminstone få henne att tänka på annat än Nathans svek? Och mycket riktigt, allteftersom Emmy dras in i vardagen på pensionatet och Ruperts livliga vänkrets blir tankarna på Nathan alltmer avlägsna. Emmy känner sig snart som hemma på La Cour des Roses, men semestern går mot sitt slut och det är dags att motvilligt återvända till vardagen i England. För vad ska hon annars göra – att stanna i Frankrike för att man förälskat sig i ett pensionat på semestern är väl ändå vansinne?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone