Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Med hela handen i syltburken
Isbn: 978-91-8000-335-3
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Maria Lyckow
Length: 4 timmar 27 minuter

Ljudbok

Med hela handen i syltburken

Agnetas och Carinas liv har varit ganska händelsefattiga på sistone. De har varken fått parkeringsböter, vunnit på Triss eller satt dit någon skitstövel på flera veckor. Det har gått så långt att Carina lagar kalasmat på en tisdag.

Så står det i tidningen att en äldre kvinna i skogen utanför Karlskrona spårlöst försvunnit, men det finns inga tecken på kidnappning eller mord. De enda grannarna bor i ett konstnärskollektiv en bit bort och säger sig inte veta någonting. Enligt Agneta är konstnärer ytterst misstänksamma typer, sådana som knarkar, käkar groddar och pimplar vin. Det sista har hon i och för sig inte så mycket emot. Men kan de ha något att göra med att en tant gått upp i rök? Det borde gå att lista ut om man bara tar lite initiativ, tänker hon.

“Med hela handen i syltburken” är fjärde delen i Maria Steens humoristiska feelgood-serie “I vått och torrt”. Med ett vasst språk och finurliga dialoger skriver hon om dråpliga missförstånd som får oss att stanna upp i skratt.

Denna digitala bok är en omarbetad version av den tryckta boken "Med fingrarna i syltburken".


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone