Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Mäktigare än svärdet
Isbn: 978-87-2646-645-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Mäktigare än svärdet

En bomb exploderar under ett skepps jungfrufärd över Atlanten - men hur många av passagerarna mister egentligen livet?

När Harry Clifton får reda på att han har röstats fram som ordförande i organisationen PEN, som kämpar för mänskliga rättigheter, skrider han omedelbart till verket. Hans första uppdrag blir att försöka befria författarkollegan Anatoly Babakov som sitter fängslad i Sibirien på grund av en bok han skrivit. Men Harrys beslutsamhet att befria Babakov sätter hans liv i fara.
Samtidigt är Harrys fru Emma upptagen med att utreda bombdådet på skeppet och försvara sin plats som ordförande för Barrington Shipping när missnöjda styrelsemedlemmar vill se henne avsatt.

Giles Barringtons politiska framgångar får ett abrupt slut när en resa till Berlin slutar i katastrof, och när det framkommer att hans gamla rival Major Alex Fisher står som hans motståndare i kommande val sätts hans framtid i gungning. I London avancerar Harrys och Emmas son Sebastian snabbt i bankvärlden och snart är hans namn vida känt inom kretsarna. Samtidigt har han friat till sin flickvän Samantha, men är omedveten om att hans rival Adrian Sloane har planer på att sabotera hans framgångssaga ...

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone