Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Conni och katten Maus hemlighet
Isbn: 978-87-2667-758-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: August 2021
Narrator: Linnea Stenbeck
Length: 16 minutes

Audiobook

Conni och katten Maus hemlighet

Conni ska få åka på barnsemester med sin förskoleklass. I tre hela dagar ska de vara borta och bo på ett slott! Tyvärr får inte husdjur följa med på resan, så katten Mau måste egentligen stanna hemma. Men när ingen annan än Conni ser smiter han på bussen och följer med på skolresan. På slottet bor en pojke som har en tvättbjörn, och när Mau ställer till oreda får tvättbjörnen skulden. Någon har stulit en ring från en annan gäst, men Conni är övertygad om att varken Mau eller tvättbjörnen är den skyldige i det här fallet. Men hur ska hon bevisa det?


Liane Schneider är född 1957 i Tyskland. Hon har skrivit om karaktären Conni sedan 1990, och publicerat över 60 böcker som översatts till över 30 språk. Schneider har studerat konst och kemi och arbetar som lärare.

Janina Görrissen är illustratör och serietecknare. Hon har illustrerat flera av böckerna om Conni.

Copyright © Liane Schneider, 2021. Ursprungligen utgiven på tyska under titeln 'Conni und das Geheimnis um Kater Mau' av Verlag GmbH, Hamburg, Germany.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone