Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Tjatter : hur du övervinner oro och ältande
Isbn: 978-91-2782-343-3
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Tjatter : hur du övervinner oro och ältande

En framgångsfaktor för oss människor som art är att vi har en inre röst. Den hjälper oss att styra mot våra mål, undvika misstag och reflektera över glada stunder. Men när vi drabbas av motgångar, hot eller rädsla kan vi i stället för att föra en nykter och saklig inre konversation med oss själva fastna i en tankekarusell som är hopplöst svår att få stopp på. Vår inre röst ältar våra misslyckanden och pinsamheter. Innan vi vet ordet av har våra tankar kapats av ett konstant, negativt tjatter.

Så hur går det till när denna inre röst, så kraftfull och klok, blir vår största fiende? Och hur kan vi ta tillbaka kontrollen? Full av berättelser och förankrad i aktuell forskning åskådliggör Ethan Kross hur vårt inre tjatter kan tämjas. I de ord vi använder, berättelserna vi berättar, samtalen vi har med nära och kära, till och med i våra vanor och personliga ritualer, finns nyckeln som kan förvandla vårt tjatter till att bli den trygga inre konversationspartner vi så väl behöver i stunder av oro och ältande. Den inre röstens kraft är enorm och den kan hjälpa oss att lösa problem och söka visdom och tillfredsställelse.

Tjatter är en välskriven, underhållande och forskningsbaserad självhjälpsbok som förmedlar konkreta verktyg som läsaren kan tillämpa i vardagen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone