Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Skogens öga
Isbn: 978-87-2691-848-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: September 2021

E-book

Skogens öga

Max förstår inte varför hans föräldrar tyckte det var en bra idé att köpa ett sommarhus mitt ute i skogen. Vad ska de där och göra egentligen? Helst vill han bara vara hemma i Stockholm, eller kanske i USA, som sin storebror. Bara han slapp skogen skulle han faktiskt vara nöjd.

När Max går på upptäcktsfärd hittar han en stig som leder till en stor sjö. Och som från ingenstans dyker det plötsligt upp en flicka. Hon heter Arianne och är den mest intressanta person Max någonsin träffat. Trots att hon är blind ser hon världen mycket tydligare än alla andra. Kanske blir inte sommaren på Granliden så dum ändå? Bara Max håller sig till Arianne, så kan det faktiskt bli riktigt spännande...

Anna-Lena Wästberg, född 1927, är en svensk barnboksförfattare och översättare från Lidköping. Hon har både en fil.kand. och en fil.mag. från Uppsala universitet, och har dessutom studerat vid Radcliffe College i Harvard där hon blev Master of Arts.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone