Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Knopar : Som förbättrar ditt liv
Isbn: 978-91-2717-494-8
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Hobby, spel & lekar
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Knopar : Som förbättrar ditt liv

"Inom sin nisch är den här boken ändå unik och kan locka läsare utanför de traditionella seglarkretsarna. Den är vacker, pedagogisk, lättläst och tillförlitlig. Särskilt urbana människor med yogamattor och vattenflaskor kommer att uppskatta den, men också många andra."

Hans Svensson, BTJ-häftet nr 16, 2018

Med en repstump och lämplig knop går det snabbt att göra smarta lösningar. Boken handlar om vardagslivet snarare än båtlivet, och författaren Miki Anagrius visar hur enkla knytkunskaper blir till användbara, roliga och snygga knopar för att hänga upp, bära, förvara, organisera och koppla ihop olika saker. Användningsområdena är många: slå en skoknop som aldrig lossnar men är enkel att dra upp, justera höjden på takhängda lampor och amplar, bunta ihop tidningar på väg till återvinningen, få med träningsflaskan över axeln, bind ihop steken och örterna i köket, hissa upp cykeln i taket och koppla ivriga husdjur med en dos knopkompetens kan du lösa många situationer både snyggt och praktiskt. Boken lär också ut skillnaden mellan olika rep, tampar och snören, hur du undviker att repstumpar fransar sig och hur du kopplar ihop olika rep och gör praktiska öglor.

Miki Anagrius knopintresse har vuxit ur aktiviteter som klättring och båtliv, och han har också vardaglig nytta avkunskaperna i sitt arbete som fotograf.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone