Jump to content
The library informs: I Coronatider kan du låna 3 e-böcker/7 dagar!Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Kärlekens tvivel
Isbn: 978-87-1177-207-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: September 2021

E-book

Kärlekens tvivel

Tjugotreåriga Kathleen Roberts har aldrig varit ifrån sin familj. Inte heller har hon haft någon friare. Allt det här ska komma att ändras när hennes föräldrar ger sig iväg på en långresa och det plötsligt dyker upp inte bara en, utan två män, som fångar hennes intresse. Den ene är pjäsförfattaren Paul McClure, en beryktad hjärtekrossare, som säger sig älska henne. Själv är hon inte så säker. Paul har ju trots allt ett förflutet med bästa vännen Hannah. Vad Kathleen däremot vet är att hon är upp över öronen förälskad i sin chef, den givmilde och rättframme Patrick Bell. Men är det möjligt att han känner samma sak för henne?

Till en början går livet som självständig kvinna som på räls för Kathleen. Det nya jobbet passar henne som handen i handsken och när hon väl gjort sitt val gör kärleken henne lyckligare än någonsin. Men snart inser hon att det är något som inte stämmer. En person hon trott sig kunnat lita på, visar sig dölja hemligheter hon inte kan förlåta. Inte ens för den stora kärlekens skull...

Faith Baldwin (1893-1978) var en amerikansk författare från delstaten New York. Hon skrev 85 böcker under sin livstids och arbetade även som skribent för flera tidningar.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone