Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för När vardagen knackar på
Isbn: 978-91-7789-804-7
Förlag: Historiska media
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 11 timmar 1 minut

Ljudbok

När vardagen knackar på

”Och så levde de lyckliga i alla sina dagar.” Frida kan bara sucka. För så blev det ju inte. Visst älskar hon Mårten, men den gråa vardagen tynger henne. Istället för rosaskimrande kärleksmöten är det renovering på agendan. Mårten jobbar mer än någonsin och han ska samtidigt gå en kurs – i Stockholm.
Frida lämnas ensam att hantera sluskiga hantverkare, Pokémon-jagande föräldrar och en otrevlig professor, samtidigt som hon försöker vara ett stöd för sin väninna och sin syster, båda med kärleksbekymmer. Allt medan Mårten umgås alldeles för mycket med en kvinna med så långa ben att hälften hade varit nog.

Frida kämpar för att tackla problemen men misstänksamheten mot Mårten gör det svårt. Kan hon lita på honom? Ska hon än en gång bli sviken i kärlek?

När vardagen knackar på är den andra delen i lundaförfattaren Anna Alemos trilogi om Frida och Mårten – en humoristisk, varm och romantisk feelgoodserie i bästa Bridget Jones-anda!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone