Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Memento mori
Isbn: 978-91-8000-121-2
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2021

E-book

Memento mori

Ett paket med okänd avsändare anländer till den rättsmedicinska avdelningen. När sekreteraren som tagit emot det öppnar kartongen möts hon av en vidrig stank och en fruktansvärd syn: inne i lådan ligger ett människohuvud! Det är vanställt av förruttnelse men kulan i skallen vittnar om en våldsam död. Till en början kan personalen inte förstå varför huvudet levererats just till dem. Men när identifieringen är klar går den fasansfulla sanningen upp för dem.

En tid dessförinnan blev rättsläkaren Ella Andersson inkopplad på ett fall som visar sig ha kopplingar till organiserad brottslighet. Kan den makabra försändelsen ha något med det att göra?

”Memento mori” är tredje delen i Elias Palms serie om rättsläkare Ella Andersson. En viljestark och självständig kvinna som inte drar sig för att gå sin egen väg då det gäller att få fram sanningen. Detta är en nyinspelning och en omarbetad version av första utgåvan av "Memento mori".

Elias Palm arbetar själv som rättsläkare sedan många år tillbaka och är väl insatt i det han skriver om.

”Jag blir helt tagen på sängen … spänningen hålls uppe, från början till slut!”
/LitteraturmagazinetLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone