Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Pretty Little Liars #4: Otroligt
Isbn: 978-91-8023-875-5
Förlag: Modernista
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Kristina Leon
Length: 9 timmar 23 minuter

Ljudbok

Pretty Little Liars #4: Otroligt

De miljonsäljande böckerna bakom tv-succén!

»Sara Shepard gör ett fantastiskt jobb. Med mystik, intriger och verklighetsnära karaktärer tar hon med sina läsare till en värld av falska, inställsamma och bortskämda tonåringar.« Teen Reads


Rosewood, där pooler gnistrar i anlagda trädgårdar och det doftar äpplen och Channel No. 5, var rena idyllen. Åtminstone på ytan. När de gick i sjunde klass var det här de fem bästa vännerna delade på allt. För Aria, Spencer, Hanna och Emily var tillvaron perfekt. Ända tills deras vän Alison hittades mördad. Tills någon som kallar sig A förvandlade deras trygga liv till en mardröm.
Emily har nu skickats till sina hyperkonservativa kusiner i Iowa. Aria tvingas bo hos sin pappa och hans nya tjej. Och Spencer oroar sig för att hon haft någonting att göra med mordet på Alison. Men Hannas öde är ännu värre: hon kämpar för sitt liv på sjukhuset. Det är farligt att veta för mycket.
Medan hoten från A blir allt allvarligare och Alisons mördare fortfarande är på fri fot måste tjejerna avslöja sanningen, innan någon av dem blir A:s nästa offer.

SARA SHEPARD är en amerikansk ungdomsboksförfattare vars Pretty Little Liars-serie är inspirerad av hennes uppväxt i en förort till Philadelphia. Böckerna har sålt i över fyra miljoner exemplar och gett upphov till den omåttligt populära TV-serien med samma namn.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone