Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Döden i sjön
Isbn: 978-91-5150-475-9
Publisher: Tiden förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2022

E-book

Döden i sjön

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av den udda duon Jack och Sarah. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer!

Under en galamottagning på det tjusiga Repton House omkommer en man tragiskt. Lady Repton och hennes sonson, som vill locka gäster till herrgårdens konferensverksamhet, har tillsammans med byns ledning bjudit in gäster från en fransk by. Efter en kväll som varit generös med både mat och dryck drar sig den franske hedersgästen undan. Morgonen därpå hittas han flytande i sjön på egendomen. Det ser ut att ha varit en olycka, tills Jack och Sarah börjar undersöka fallet närmare.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Döden i sjön är fall nummer 7.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone