Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Spela död
Isbn: 978-91-5150-477-3
Publisher: Tiden förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2022

E-book

Spela död

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av den charmiga duon Jack och Sarah. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer!

När Cherringhams teatersällskap anlitar en lokal tv-kändis som regissör för den stora julföreställningen får de mer uppmärksamhet än de räknat med… och av ett annat slag. Någon försöker nämligen sabotera pjäsen och repetitionerna slutar i kaos. Jack och Sarah blir ombedda att undersöka vad som pågår, och upptäcker att bakom kulisserna utspelar sig ett otäckt, mörkt drama.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Spela död är fall nummer 9.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone