Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Sommarsorger
Isbn: 978-91-7945-045-8
Förlag: Ordfront förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2022

E-bok

Sommarsorger

I huset på den vackraste gatan i stan står Agnes och försökerbehärska sig. Det är april och körsbärsträden blommar utanför det vita huset med de höga fönstren. Allt kunde ha varit perfekt. Hon har Martin, två barn på väg att klara sig själva, ett åtråvärt jobb på bokförlag och ett hem så mycket tjusigare än det hon växte upp i. Ändå har hon mer gemensamt med den trotsiga barnflickan i huset mittemot än med grannarna i sekelskiftesvillorna. Och så ser Agnes något hon inte borde, ett dödsfall inträffar och hennes förflutna gör sig påmint. Återigen blir hon den unga flickan på loftgången, hon som väntar på kavaljererna som ska komma och hämta upp hennes mamma på slottet, hon som dricker folköl och äter chips med Aino på balkongen. Återigen måste hon uppfinna sig själv.

Sommarsorger är en melankolisk och fängslande debutroman. Med sinnlig skärpa mejslar Nina De Geer fram en berättelse om svek och försoning, uppväxt och uppbrott.KommentarerInga kommentarer hittades.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone