Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Hundarna
Isbn: 978-91-8938-965-6
Förlag: Modernista
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Hundarna

Frank möter en man på gatan som han tycker sig känna igen. De två kan inte placera varandra, men Frank låter sig ändå dras med i den andres liv. Medan han spelar tennis och går på grillfester hos människor han inte känner blir han överflödig på sin arbetsplats. På nätet möter en han en kvinna som gör allt han ber om framför webbkameran. Han fäster sig vid en dövblind pojke som bygger en allt högre mur av lego i hans lägenhet. På ett kyligt registrerande språk som ibland bryts upp av episoder som tangerar det fantastiska berättar Jesper Larsson om stelnat liv och omärkliga förluster.

Jesper Larsson är född 1970 och bosatt i Oxelösund. Hösten 2021 publicerade Nirstedt/litteratur hans första bok på 14 år, romanen Den dagen den sorgen, som möttes av lysande kritik och belönades med till Sveriges Radios romanpris och nominerades till Nordiska rådets litteraturpris. Den stora romanen Hundarna utkom första gången 2007 och presenteras här i N/L-pocket.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone