Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Hundarna
Isbn: 978-91-8938-965-6
Publisher: Modernista
Category:
Novels
Accessible since: June 2022

E-book

Hundarna

Frank möter en man på gatan som han tycker sig känna igen. De två kan inte placera varandra, men Frank låter sig ändå dras med i den andres liv. Medan han spelar tennis och går på grillfester hos människor han inte känner blir han överflödig på sin arbetsplats. På nätet möter en han en kvinna som gör allt han ber om framför webbkameran. Han fäster sig vid en dövblind pojke som bygger en allt högre mur av lego i hans lägenhet. På ett kyligt registrerande språk som ibland bryts upp av episoder som tangerar det fantastiska berättar Jesper Larsson om stelnat liv och omärkliga förluster.

Jesper Larsson är född 1970 och bosatt i Oxelösund. Hösten 2021 publicerade Nirstedt/litteratur hans första bok på 14 år, romanen Den dagen den sorgen, som möttes av lysande kritik och belönades med till Sveriges Radios romanpris och nominerades till Nordiska rådets litteraturpris. Den stora romanen Hundarna utkom första gången 2007 och presenteras här i N/L-pocket.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone