Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Skymningsvarelser
Isbn: 978-91-8018-537-0
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Skymningsvarelser

London, sommaren 1889. Under snart ett års tid har William Sinclair fått leva ett fritt liv, utan några förpliktelser att ta vid efter sin bortgångne far. Men nu kräver modern att William överger sin tillfälliga vistelse inom journalistyrket och intar direktörsstolen på familjens bank. Förändringen hotar att söndra hela den tillvaro som William har byggt upp och omöjliggöra hans täta umgänge med journalistkollegan James. I det fördolda och helt emot lagen har de båda männen haft en intim kärleksförbindelse sedan sistlidna höst.

Samtidigt hittas en kvinna och hennes spädbarn döda i sitt enkla hyresrum i Londons slumkvarter, till synes har hon tagit livet av både sig själv och den lilla. Maken är spårlöst försvunnen. James, som var barndomskamrat med kvinnan, vägrar acceptera polisens avfärdande teori och bestämmer sig för att tillsammans med William inleda en egen jakt på förövaren. Ett beslut med ödesdigra och livshotande konsekvenser.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone