Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon
Isbn: 978-91-8031-205-9
Publisher: Bokfabriken
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: November 2022
Narrator:
Gunilla Leining
Tova Leining
Length: 5 hours 3 minutes

Audiobook

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

Den vackraste bok jag någonsin har läst. - Towe Olsson, Blekinge Läns Tidning

Rakt, brutalt, men vackert och gripande. En måsteläsning med tröst, råd, tårar och kärlek. Imponerande. - Mats Olsson, Expressen

Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer.

Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, om saknaden efter en fru och mamma, men framförallt om att se framåt.

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon är en berättelse om sorg, men ännu mer en skildring av ett år där Patrick finner mod och styrka att leva vidare, med minnet av Hannah.


Tv-profilen och journalisten Patrick Ekwall är sedan frun Hannahs död engagerad i Bröstcancerförbundet och har bland annat initierat kampanjen Rosa Matchen. Nu berättar Patrick för första gången om tiden från Hannahs sjukdomsbesked till hennes bortgång, och livet efter det.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone