Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Jul på Lyckebo
Isbn: 978-91-8975-606-9
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: November 2022
Narrator: Lisa Stadell
Length: 6 hours 10 minutes

Audiobook

Jul på Lyckebo

Linda har börjat arbeta i Ekered. Under hösten hyr hon Lyckebo av Gösta medan Emil planerar för att bygga upp sitt torp Eket, som brann ner i den stora skogsbranden. Han vill att Linda flyttar tillsammans med honom till torpet. Hon har lovat sig själv att aldrig mer fylla sitt liv med hemligheter. Ändå bär hon på en hemlighet som hon inte vågar berätta. 

När höstmörkret sveper in växer både problem och lögner. Folkets Hus är återigen hotat och skolan riskerar att läggas ner. Finns det egentligen någon framtid i Lindöbruk? Eller är byn dömd att långsamt dö? Linda tvivlar samtidigt som hon startar sitt drömprojekt – en julrevy på Folkets Hus. Hon drömmer om snö och tända ljus.
 
I Jul på Lyckebo får du återigen möta alla vänner i den lilla byn som kämpar för sin överlevnad. I romanen blir det både höstmörker och julmys. Adventsfika, saffransbröd bakat på surdeg, oförglömlig julafton och en sprakande nyårsfest.
 
Jul på Lyckebo är fortsättningen på romanen om Linda, Lyckebo och den lilla byn Lindöbruk.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone