Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Okänd avsändare
Isbn: 978-91-6424-446-8
Publisher: Piratförlaget
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2023

E-book

Okänd avsändare

Sagt om deckarserien Linje 17:

”Rappt och trovärdigt berättat” Expressen Söndag

”Jag vågar redan nu gissa att serien kommer bli en klassiker i svensk deckarlitteratur.” Upsala Nya Tidning

En avdankad journalist avrättas brutalt i södra Stockholm. Efter att i flera år ha försörjt sig på swishdonationer verkar de spekulativa skriverierna ha kommit ikapp honom. När polisen Jack Karlberg utreder fallet leder spåren till kriminella gäng. Är mordet en hämndaktion eller behövde offret tystas?


Poliskollegan Lina Kruse nystar i en härva av bedrägerier som drabbar Bagarmossens mest sköra, de åldringar som efter ett liv av hårt arbete berövas på sitt livs besparingar. Hon får oväntad hjälp av tidningsreportern Malle, och spåren leder dem in i en skrämmande värld där girigheten saknar gränser.


OKÄND AVSÄNDARE är en kriminalroman om brott som slår mot samhällets mest sårbara. Det är den tredje delen i serien Linje 17 där vi får följa poliserna Lina Kruses och Jack Karlbergs vardag i Stockholmsförorten Bagarmossen.

Den verklighetsnära deckarserien Linje 17 är skriven av journalisten LISA BJERRE och författaren till deckarserien Höga kusten SUSAN CASSERFELT.EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone