Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Tomt bo
Isbn: 978-91-1311-980-9
Förlag: Norstedts
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Tomt bo

Coras mamma älskar sin dotter. Hon älskar henne med en kärlek som är storslagen och ren. Allt annat i livet har kommit och gått ? männen, vännerna, karriären. Kvar finns Cora: rolig, smart, söt och sårbar. De har levt tillsammans så länge att de är som en och samma varelse.

Så träffar Cora en man, Vidar. Han har änglalika lockar och brutal blick; jobbar extra i sin morsas galleri, men ser sig själv som en rockstjärna. Mamman vet inte vad hon ska tro om honom. Det enda hon är säker på är att han inte duger åt hennes dotter.

Sedan börjar allt svaja och glida. Vem är Vidar egentligen: en slapp 30-åring med lätt narcissistiska drag? Eller en inställsam sociopat som målmedvetet försöker slå in en kil mellan dottern och mamman? Hon blir allt osäkrare på sina instinkter, men en är starkare än allt annat: att skydda Cora till varje pris.

Tomt bo är Sofia Stenströms andra roman, en mörk och underhållande saga om en mor-dotter-relation bortom det vanliga, och om den tunna gränsen mellan omsorg och kontroll.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone