Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for En dörrknackares dagbok
Isbn: 978-87-2685-621-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: February 2023

E-book

En dörrknackares dagbok

Elsa är strax över femtio år har fått jobb som utfrågare på Statistiska Centralbyrån i Malmö. Hon vandrar gata upp och gata ner för att knacka på folks dörrar och frågar om hon får ställa några enkla frågor. Plötsligt dör Elsas vuxna dotter och lämnar en liten flicka efter sig. När barnets far gifter om sig och inte vill veta av sin dotter blir Elsa den enda familj den lilla flickan har kvar. Hon vill inte att lillflickan ska känna sig ensam utan syskon eller föräldrar. Men att både sköta ett arbete och ge sitt barnbarn en trygg uppväxt är ett tungt jobb och Elsa ber till Gud att hon ska hålla sig frisk till den lilla flickan blivit gammal nog att klara sig själv.

En dörrknackares dagbok är den femte och avslutande delen i författaren Herta Wiréns självbiografiska romansvit.Herta Elsa Wirén (1899-1991) var en svensk journalist och författare från Skåne. Herta Wirén var även politiskt aktiv och 1934 valdes hon in som första kvinna i Malmös skolstyrelse där hon bidrog till att införa gratis skolmat till alla barn i Malmös skolor.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone