Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Från skilda världar
Isbn: 978-87-2847-749-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: February 2023

E-book

Från skilda världar

Chloe Denman är van vid att få som hon vill. Sedan hon återvänt från flickpensionen för fyra år sedan har hon varit fast besluten att ta New York med storm och sätta sprätt på sin familjs förmögenhet, och spenderar sina kvällar i stadens flådiga salonger. Att gifta sig är inget hon önskar, trots att den förmögne Mr. Morrow har försökt be om hennes hand i flera år.

I ett försök att ändra Chloes inställning till giftemål tar Mr. Morrow, med tillstånd från Chloes far, med henne på en kryssning över till England. Men resan dit leder till flera överraskningar som ingen av dem hade kunnat förutspå.

Netta Musketts romaner för läsaren tillbaka till mellankrigstidens England och är fyllda med kärlek, intriger och passion.



Netta Muskett var en engelsk romanceförfattare. Under sin livstid skrev hon mer än 60 romaner, och hon vad medgrundare och vicepresident till Romantic Novelists' Association som skapade priset Netta Muskett Award i hennes ära.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone