Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Evangeliet enligt Judas
Isbn: 978-87-2646-644-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Evangeliet enligt Judas

"Evangeliet enligt Judas" kastar nytt ljus över Judas mysterium, inklusive hans motiv för att förråda Jesus och vad som hände med honom efter korsfästelsen, genom att berätta historien genom Judas egna ögon, med de kanoniska texterna som referenspunkt. Denna berättelse, som efterliknar evangeliernas berättarstil och som till synes skrevs av Judas son Benjamin, är provocerande, övertygande och kontroversiell.

"Evangeliet enligt Judas" är resultatet av ett intensivt samarbete mellan en av världens mest populära berättare, Jeffrey Archer, och en av världens ledande bibelforskare, Francis J. Moloney. Archer har skrivit en berättelse som är intressant för 2000-talets läsare, medan Moloney har sett till att resultatet är trovärdigt.



Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.


EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone