Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för En praktisk man
Isbn: 978-87-2850-337-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

En praktisk man

"Eva är inte längre kvar. Gång på gång påmindes jag om det. Inte. Längre. Kvar."

Bengt har alltid betraktat sig själv som en praktisk och rationell man. Han förlorar aldrig kontrollen över sina känslor, till skillnad från kvinnorna i hans liv som gråter vid minsta lilla ting. Men när hans andra hälft spårlöst försvinner förändras allt.

Bengt och Evas liv var sammanvävda men nu när hon är borta är han en amputerad man. I vartenda hörn i huset finner han spår av henne. De röda gummistövlarna och den nu oanvända tandborsten bredvid hans egen. Hur han än vänder och vrider på sig påminner någonting alltid om att Eva inte längre är där. När polistejpen är borttagen och alla gått hem är han kvar med sin ensamhet och det är dags för Bengt att börja leva ett normalt liv återigen. Åtminstone så länge ingen gräver för djupt efter sanningen om Evas försvinnande ...

Anna Bergmark (1963–) är en svensk författare som är bosatt i Umeå. Hennes debutroman En praktisk man hyllades i svenska medier och översattes även till tyska.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone