Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Nattens öga
Isbn: 978-91-1312-968-6
Förlag: Norstedts
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Nattens öga

Den åttonde boken i serien om Olivia Rönning och Tom Stilton som sålt i över en miljon exemplar i Sverige!

När Olivia Rönning och Lisa Hedqvist intervjuar ukrainska flyktingar för att dokumentera övergrepp längs flyktvägen får de två poliserna höra talas om ett internationellt nätverk som organiserar människohandel. Vem är det som ligger bakom det?

Tom Stiltons partner Luna börjar misstänka att han haft del i ett spektakulärt dödsfall, men han tycks inte ha känt dåligt samvete för det. När polisen kommer för att förhöra honom ställs allt på sin spets. Kan hon alls älska en sådan man?

En man störtar ner från ett tak i centrala Stockholm efter att ha jagats av två män. Mannen går inte att identifiera. Vem är han och vem jagade honom?

Abbas, Toms och Olivias vän, får oväntat besök av sin mamma som han inte sett sedan han var barn – ett omskakande möte. Varför har hon sökt upp honom?

Allt har att göra med en lyxjakt på franska rivieran och en ovärderlig dyrgrip – ett försvunnet Fabergéägg som heter Nattens öga.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone