Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Grannen på tredje våningen till höger
Isbn: 978-91-8034-925-3
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Linn Mildehav
Length: 15 timmar 6 minuter

Ljudbok

Grannen på tredje våningen till höger

Det påtagliga lugnet som råder i byggnaden i en elegant stadsdel i Valencia avbryts då en av de boende, Enrique Giner, oväntat hittas död. Samtidigt försvinner ett receptblock för en annan boende, psykiatrikern Ignacio.

Violeta, som bor på tredje våningen, börjar snoka i alla hyresgästernas liv: Änkan som är fast besluten om att uppnå allt hon önskar. Hennes fyrtiofyraåriga ensamstående son. Den attraktiva, ensamma grannen. Kvinnan som helt kontrolleras av sin vrickade make och som är övertygad om att hon kommer att mördas. Det gifta paret med ett idylliskt äktenskap och fyra perfekta avkommor – och den avlidnes fru.

Med hjälp av Ignacio och den smarta portvakten fru Josefa upptäcker Violeta att ingenting i huset är vad det verkar. Snart är hon indragen i ett farligt nät av lögner som får henne att frukta för sitt liv.

"Grannen på tredje våningen till höger" är en roman full av intriger där blandningen av vänskap, förbittring, kärlek och girighet håller läsaren uppmärksam från början till slut.

Eugenia Dalmau är en spansk författare från Valencia. Hon debuterade 2017 med "El pecado que mató a Carolina Martín".


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone