Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Med blodet som band
Isbn: 978-87-2705-591-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: augusti 2023

E-bok

Med blodet som band

Två unga kvinnor hittas mördade i Mariehamn och kriminalkommissarie Ulla Johansson tvingas in i en utmanade kamp mot klockan. Utan ledtrådar och med spänningen hängande i luften kämpar hon för att avslöja den mystiske mördarens identitet. En desperat utredning tar sin början, där varje steg kan ha ödesdigra konsekvenser.

Samtidigt som Johansson sliter med mordutredningen kastas vi tillbaka till år 1838. En familj flyttar till Föglö från Helsingfors. Där tvingas de bygga upp sina liv bland människor som rotat sig på ön i århundraden. De svåra förhållandena splittrar familjen och en av sönerna ger sig av. Historien vävs samman med det hemska nutidsdramat, och hemligheter från det förflutna hotar att kasta ljus över nutidens mörka mysterium.

"Med blodet som band" är den fristående tredje delen i den fängslande deckarserien om kriminalkommissarie Ulla Johansson.




Mikael Paasikivi (född 1957) är en företagare och deckarförfattare med anknytning till både Finland och Sverige. Hans böcker tenderar att präglas av ett brett historieintresse och den unika miljön på Åland, där han tillbringat sina somrar sedan 1963.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone