Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for En tid utan nåd
Isbn: 978-87-2705-592-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: September 2023

E-book

En tid utan nåd

En dag får kriminalkommissarie Ulla Johansson ett brev som legat förvarat sedan 1987. Urmakare Lindgren lämnade det till en advokatbyrå med en särskild instruktion: Ulla skulle tidigast ta emot brevet exakt den dagen, år 2015.

Omständigheterna kring Lindgrens död, två år efter avlämnat brev, har förblivit dunkla men brevets innehåll får Ulla att påbörja en ny utredning. Det som verkar vara en enkel fråga förvandlas snabbt till en labyrint av intriger med rötter långt bak i tiden.

"En tid utan nåd" är en fascinerande resa genom tid och rum, där öden från vikingatiden vävs samman med det mystiska försvinnandet av Malaysia Airlines MH 370 och fotografier från Försvarsmakten på 1970-talet. Gradvis växer pusselbitarna fram och avslöjar en helhetsbild som är betydligt mer komplex än någon kunnat föreställa sig.

"En tid utan nåd" är den fjärde fristående delen i den fängslande serien om kriminalkommissarie Ulla Johansson.Mikael Paasikivi (född 1957) är en företagare och deckarförfattare med anknytning till både Finland och Sverige. Hans böcker präglas ofta av ett brett historieintresse och den unika miljön på Åland, där han tillbringat sina somrar sedan 1963.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone