Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för En tid utan nåd
Isbn: 978-87-2705-592-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

En tid utan nåd

En dag får kriminalkommissarie Ulla Johansson ett brev som legat förvarat sedan 1987. Urmakare Lindgren lämnade det till en advokatbyrå med en särskild instruktion: Ulla skulle tidigast ta emot brevet exakt den dagen, år 2015.

Omständigheterna kring Lindgrens död, två år efter avlämnat brev, har förblivit dunkla men brevets innehåll får Ulla att påbörja en ny utredning. Det som verkar vara en enkel fråga förvandlas snabbt till en labyrint av intriger med rötter långt bak i tiden.

"En tid utan nåd" är en fascinerande resa genom tid och rum, där öden från vikingatiden vävs samman med det mystiska försvinnandet av Malaysia Airlines MH 370 och fotografier från Försvarsmakten på 1970-talet. Gradvis växer pusselbitarna fram och avslöjar en helhetsbild som är betydligt mer komplex än någon kunnat föreställa sig.

"En tid utan nåd" är den fjärde fristående delen i den fängslande serien om kriminalkommissarie Ulla Johansson.



Mikael Paasikivi (född 1957) är en företagare och deckarförfattare med anknytning till både Finland och Sverige. Hans böcker präglas ofta av ett brett historieintresse och den unika miljön på Åland, där han tillbringat sina somrar sedan 1963.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone