Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för En 2:a chans
Isbn: 978-87-2855-324-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: september 2023
Uppläsare: EvaMaria Oria
Length: 8 timmar 14 minuter

Ljudbok

En 2:a chans

'En 2:a chans' är andra delen i James Pattersons bästsäljande deckarserie om kvinnorna som löser fall i San Fransisco tillsammans. En pulshöjande bok som är omöjlig att lägga ifrån sig!

En elvaårig flicka blir mördad utanför en kyrka i San Francisco, och vid hennes kropp finns en symbol från den grekiska mytologin. Polisinspektör Lindsay Boxer och hennes vänninor, tillika utredarkollegor, tar sig an fallet direkt. Några veckor tidigare hittades en kvinna död i sin källare, och när det visar sig att samma mytologiska symbol fanns i närheten av kroppen förstår Lindsay och de andra att de har att göra med en otäck seriemördare.

I takt med att de kommer närmre gärningsmannen, och upptäcker att spåren leder dem in bland San Franciscos poliser, blir kvinnorna själva måltavla för mördaren. De måste agera fort, innan någon av dem blir hans nästa offer.



James Patterson är en av världens bäst säljande spänningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat på hans komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener, och hans förmåga att skriva böcker som är omöjliga att lägga ifrån sig.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone