Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Spindeln i stenen
Isbn: 978-87-2705-590-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Spindeln i stenen

Den fristående fortsättningen om den åländska kriminalkommissarien Ulla Johansson, en fängslande deckarserie som spänner över tid och rum!

I Geta på norra Åland inträffar ett mystiskt dödsfall som får kriminalkommissarie Ulla Johansson att bli fundersam. Dödsfallet visar sig snart vara mer än vad det verkar vara. Dolda förbindelser leder Ulla till en oavslutad historia från andra världskriget. Ledtrådarna pekar mot de soliga gatorna i Sevilla, där en farlig gärningsman kan vara på fri fot.

Den intensiva jakten sträcker sig över Åland och Spanien. Tiden blir flyktig när Ulla Johansson genom ett virrvarr av händelser väver samman det förflutna och nutiden. Med varje steg närmare sanningen väcks även ett komplicerat släktdrama till liv, där hemligheter och svek avslöjas.



Mikael Paasikivi (född 1957) är en företagare och deckarförfattare med anknytning till både Finland och Sverige. Hans böcker tenderar att präglas av ett brett historieintresse och den unika miljön på Åland, där han tillbringat sina somrar sedan 1963.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone