Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Livet på planen - Lionel Messi
Isbn: 978-91-8077-362-1
Publisher: Nypon förlag
Category:
12 -15 years Children's books 9-12 years For emergent readers
Accessible since: October 2023
Narrator: Måns Westling
Length: 1 hour 47 minutes

Audiobook

Livet på planen - Lionel Messi

Lionel Messi är en av de absolut bästa fotbollsspelarna i världen. Han har spelat i flera lag, och totalt har han vunnit 44 titlar med de lagen. Det är flest i fotbollshistorien! Han är en riktig ikon, en superstjärna.Han spelar i Inter Miami, men vägen dit har varit lång och snårig.

Forwarden Lionel Messi har haft många motgångar i livet. Som barn var han mycket mindre än andra i hans ålder, så han fick tillväxthormon. Ingen kunde tro att han skulle blir en av våra mest fantastiska fotbollsspelare. Men det blev han, och vid 36 års ålder är han det fortfarande.

Den här boken handlar om Messis resa från 5-åring till vuxen fotbollsstjärna. En fantastisk berättelse om en spelare som mot alla odds har nått toppen, och hållit sig kvar där, år efter år.

Vår nya serie Livet på planen består av delvis verklighetstrogna fristående berättelser om kända fotbollsspelare. Vi inleder serien med tre böcker: om Lionel Messi, om Kylian Mbappé och om Chloe Kelly. Alla tre stora stjärnor inom sporten.

Böckerna beskriver deras uppväxt, hur karriären startade, hur tankarna gick, och hur de hamnade där de är idag. Författarna har tagit sig vissa friheter, några händelser är ur verkliga livet, medan andra är fantasier.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone