Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Slöseri
Isbn: 978-91-8981-412-7
Förlag: Bokförlaget Tranan
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2023

E-bok

Slöseri

Ett arv förändrar allt för Lucrecia. I ett brev som hennes faster Vita lämnat efter sig blir hon anklagad för att ha förlorat sina ideal. För att få ärva fasterns stora förmögenhet måste hon lämna jobb och fästman i Buenos Aires och resa hem till Pampas, där Vita säger sig ha gömt pengarna -- och snart är hon djupt indragen i den egen­sinniga fasterns värld.

Slöseri är en roman om att göra motstånd mot det moderna samhällets fokus på arbete, status och pengar. Genom brev, anarkistiska låttexter, tama vildsvin och överhörda telefonsamtal har María Sonia Cristoff åter­igen skapat en originell roman om och för vår tid.

MARÍA SONIA CRISTOFF föddes 1965 i Trelew i Argentina. Hon debuterade 2005 med en omtalad skildring av Patagonien. Sedan tidigare finns romanen Håll mig utanför (2018) på svenska, som hyllades stort i svenska tidningar.

HANNA AXÉN är översättare från spanska och engelska. Hon har introducerat en lång rad latinamerikanska för­fattare på svenska.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone