Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Rolf vid brasan
Isbn: 978-91-8077-363-8
Publisher: Nypon förlag
Category:
Children's books 6-9 years For emergent readers Humour
Accessible since: November 2023
Narrator: Måns Westling
Length: 3 minutes

Audiobook

Rolf vid brasan

Rolf och hans vänner sitter runt en brasa på stranden. En kille spelar poplåtar, men en tjej vill hellre höra rocklåtar. Det blir bråk. Har Rolf något i sin väska som kan få alla att bli vänner igen?

Rolf är en rolig filur med de bästa av avsikter, men ibland blir det bara så fel. Rune Fleischer har både skrivit texten och gjort de härliga fyrfärgsbilderna.

Sagt om tidigare böcker i serien

Rolf på karneval
Rolf ställer i vanliga fall till kalabalik och smärre katastrofer, men i denna bok lyckas han faktiskt med konststycket att lugna ner hetlevrade bilisters känslor. (...) Bilderna illustrerar texten väl, och är humoristiska på ett sätt som förmodligen appellerar till målgruppen.
Nils Ahnland, BTJ

Rolf på disko
Rolf på disko är en rolig bok som verkligen uppfyller de krav man bör ställa på en bok som utger sig för att vara lättläst.
Solveig Lidén BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Denna bok ligger på nivå 2 av 6.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone