Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Djupet
Isbn: 978-87-2829-688-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: december 2023

E-bok

Djupet

”Djupet” är fjärde delen i Michael Katz Krefelds populära serie om privatdetektiv Ravn.

Ravn ställs inför sitt mest fasansfulla fall hittills när en klient ber honom att hitta en gammal skolkamrat som försvann för 17 år sedan. När en rad brutala övergrepp skakar Köpenhamnsborna börjar klienten misstänka att den försvunne är skyldig till dåden, på grund av något som hände för många år sedan. Ravn gräver djupare i fallet och snart visar det sig att både klienten och den misstänkte gärningsmannen har levt under skyddade identiteter på grund av deras gemensamma, mörka förflutna.

När ytterligare en kvinna attackeras skrider Ravn till handling och inleder jakten på förövaren. Men hur hittar man någon som kan vara vem som helst? Och kan Ravn verkligen lita på att klienten är den som han utger sig för att vara?

Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fängslat läsare både i hemlandet Danmarks utanför landets gränser.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone