Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Nalle Puh: Det var en gång en björn
Isbn: 978-91-8094-519-6
Publisher: Modernista
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: January 2024
Narrator: Lo Tamborini
Length: 1 hour 58 minutes

Audiobook

Nalle Puh: Det var en gång en björn

Nyskrivna Nalle Puh-berättelser för första gången på svenska!

»Det måste finnas ett Före«, säger Kanin när Tiger undrar hur det gick till när Christoffer Robin anlände till Sjumilaskogen. »Det finns alltid ett Före.«
Och så börjar den första av de tio berättelser som tar oss med till tiden före Sjumilaskogen. Från att Nalle Puh satt på en hylla i varuhuset Harrods och väntade på att bli köpt, via ett spännande äventyr på Londons djurpark, till den där gången de skulle besöka ett naturhistoriskt museum och Christoffer Robin sa ord som fossil, men Puh bara kunde tänka på picknick.
Det var en gång en björn är en auktoriserad förberättelse till A. A. Milnes klassiska böcker och kommer nu för första gången på svenska. I översättning av Torun Reuterswärd och med färgillustrationer i klassisk Nalle Puh-stil signerade Mark Burgess.

A. A. MILNE [1882-1956] var en engelsk författare och dramatiker, som blivit känd över hela världen för sina odödliga berättelser om Nalle Puh. Karaktärerna baserades på sonen Christopher Robin och hans leksaksdjur. Det var en gång en björn är en officiell och auktoriserad uppföljare, skriven som en prequel, i Milnes andra - av den engelska barnboksförfattaren Jane Riordan. På Modernista finns även Världens bästa björn och Tillbaka till Sjumilaskogen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone